Muut eläimet

Tutustu eläimiimme

Ranchillamme vilistää hevosten ja lampaiden lisäksi myös muutamia muita eläimiä. Täällä pääset tutustumaan heidän elämäänsä hieman tarkemmin.

Näyttävimmän esiintymisen tästä kolmikosta omaa nuori vahtikoiramme Justus, wallan wauhdikas hovawart poika, jonka railakkaat hellyydenosoitukset voivat olla monen mielestä hieman liikaa.

Pihalla käyskentelevät sekä työskentelevät myös jyrsijäntorjuntayksikkömme varsin itsenäiset työmyyrät Pörrö ja Raita. Muhoksesta asti Hämeeseen muuttaneet maatiaiskissaveljekset, jotka viihtyvät yhtä hyvin ulkona hiirijahdissa sekä sisällä sohvan nurkassa. Pörrö on poikamme Samin ja Raita poikamme Vesan oma kissaystävä.

Eläimemme

Justus

person holding black laptop computer

Justus, viralliselta nimeltään Hayaklause Sirius, on 2019 syntynyt hovawartpoikanen, jonka isän emän takaa löytyy meidän ensimmäinen hovawarttimme Konsta. Justus on kiltti, mutta vielä aika riehakas nuori koira, jolla on voimakas vahti- ja saalisvietti. Justus rakastaa ihmisiä, tosin vieraita miehiä hän saattaa hieman katsella aprikoiden. 

Justuksen kanssa on käyty muutamissa näytelyissä ihan mukavalla menestyksellä. Mielenkiinnolla katsotaan mitä aikuistuminen tekee näyttelyuran suhteen. 

Justuksen mielipuuhaa on pihan vahtiminen, sekä tietysti rapsutuksista nautiskelu.

Pörrö

white dry erase board

Pörrö on Ranchin kiistaton kuningas. Maatiaiskissa, joka luulee olevansa leijona. Kissa jolle eivät ryppyile koirat, eikä metsän pedot. Pörrö on nimensä mukaan varsin pörröinen kaveri, jonka mustavalkoinen pitkä karva sekä suuren suuri ego saavat näyttämään kokoistaan suuremmalta kissalta. Pörrö on kova juttelemaan, varsinkin silloin, kun palveluskunta on hänen mielestään liikkeissään turhan rauhallista. 

Ehdottomana edellytyksenä kissojen vapaalle ulkoilulle edes maaseudulla pidän kastraatiota/sterilaatiota sekä säännöllisiä loishäätöjä ja rokotuksia. Pörrö onkin kastroitu kollikissa ja hänet on tunnistusmerkitty mikrosirulla. 

Raita

three people sitting in front of table laughing together

Raita on Ranchin tehopakkaus, yhtä paljon pantteri sielultaan, kuin veljensä on leijona. Raita on pitkärunkoinen, pitkäjalkainen ja erittäin pitkähäntäinen tabbykuvioitu maatiaiskissa. Kissa, joka ulkona liikkuessaan on hyvin alkukantaisen oloinen ja sisällä tuvassa on täysin ihmisen sylikissa. Raita kehrää niin kuuluvasti, että pörinä kuuluu selväsi sohvan toiseen reunaan asti. Raita on erittäin sosiaalinen kissa.

Ehdottomana edellytyksenä kissojen vapaalle ulkoilulle edes maaseudulla pidän kastraatiota/sterilaatiota sekä säännöllisiä loishäätöjä ja rokotuksia. Raita on myös kastroitu kollikissa ja hänetkin on tunnistusmerkitty mikrosirulla.

 

Vierailijoiden kommentit

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings”.

– Erkki Esimerkki, asiakas

“Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings”.

– Esko Esimerkki, asiakas

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings”.

– Eerika Esimerkki, asiakas

Ota yhteyttä

wilhosranch (at) gmail.com

040-7027929