Melu

Somen täydeltä Melua

Melu – Tanto Rumore Per Nulla

Sisilialainen miniaasi

person holding smartphone and laptop

Melu on sisilialainen miniaasitamma, joka rakastaa huomiota ja parrasvaloja.

Melun virallinen nimi “Tanto Rumore Per Nulla” on italiaa ja tarkoittaa “Paljon Melua Tyhjästä”. Melu tuli Suomeen pari vuotta sitten Italiasta ja Melun alkuperäinen kutsumanimi oli Suomessa oli Pernilla. Meidän mielestämme Melu kuulosti kuitenkin paljon sopivammalta.

Melu löytyi elämäämme hienoisen etsinnän kautta, mutta kuitenkin niinkin läheltä kuin Hämeenlinnasta. Melu asui yhdessä muutaman muun aasitamman kanssa ja kun menin tähän pieneen aasilaumaan tutustumaan, niin Melu erottui heti porukasta edukseen. Melulla oli katseessa sellaista ilmeikkyyttäja pilkettä, että valinta oli alusta pitäenkin selvä. Ja niin Melu sitten muutti meille Ranchille lokakuussa 2021.

Tällainen on Melu

Luonne

person holding black laptop computer

Melu on kujeileva reissuaasi, joka ei tahdo lainkaan pysyä sille osoitetussa laatikossa, vaan viipottaa menemään pitkin maailman toreja ja turuja kummastuttaen matkoillaan niin tuttuja kuin tuntemattomiakin.

Tehtävä

white dry erase board

Melun pääasiallinen tehtävä on aiheuttaa paljon melua tyhjästä. Melu on siis Wilho’s Ranchin someaasi, joka seikkailee Ranchin instagram tilillä mitä erikoisemmissa paikoissa ja tilanteissa.

Esikuva

three people sitting in front of table laughing together

Melun esikuva on Mökä, ihan oikea sisilialainen miniaasiruuna, joka jätti pitkine korvineen ja korvia huumaavine mielipiteineen kavionjälkensä lähtemättömästi niin miun kuin monen muunkin sydämeen.

Vierailijoiden kommentit

“Lisää kommentteja tulossa.”

“Lisää kommentteja tulossa.”

 

“Lisää kommentteja tulossa.”

 

Ota yhteyttä

wilhosranch (at) gmail.com

040-7027929